Sunday, May 13, 2012

Pretty Lil' Heart...

Outfit postovi su retko kad rezervisani za nedelju, ali ovu današnju, hladnu, sivu i potpuno atipičnu za maj, rešila sam da ulepšam sa par sunčanih fotografija, nastalih dok je proleće još uvek bilo vidljivo. 
Bavljenje blogom omogućilo mi je kompletniji uvid u razvoj sopstvenog stila, ali i u spoznaju njegovih najupečatljivijih karakteristika. Tako sam, posmatrajući svoje blog-fotografije, shvatila da sam strasni ljubitelj bež boje, zakleti poklonik zelene, i kao, potpuno otkrovenje, zaljubljenik u kombinaciju plave, bele i crvene. Sećate se, verovatno, OVOG posta u kojem sam se, takođe, osvrnula na ovu paletu boja. Inače, verujem da je glavna prednost pomenute kombinacije u njenoj od godišnjih doba nezavisnoj lakoći primene. 
Kao što sam to više puta istakla, poigravanje sa klasikom i nešto oštrijim komadima, smatram jednom od svojih omiljenih modnih disciplina, što se da primetiti i u ovom postu. Strogu crtu karirane košulje i belog sakoa, razbila sam ''bodljikavim'' mokasinama (jedan od onih komada koji ili obožavate ili prezirete; verujem da vam je jasno kojoj grupi pripadam), teksas šorcem, i malom tašnom sa ''novinskim'' printom. I po koji trag srebrne, čisto da celoj priči da nešto svečaniji ton. Jednostavno, volim mešavinu štreberskog, okfordskog, dečačkog izgleda sa neizostavnim ženstvenim detaljima, šik prizvukom i zavodljivošću koju komadi poput teksas šorca imaju u sebi. 
Nadam se da ćete podeliti sa mnom naklonost prema ovoj kombinaciji...
Do idućeg posta, poljubac za sve.... Vaša B.


Blogging allowed to me to have a complete access to the development of my own style, and also to learn more about its most striking features. So, while I were looking at my blog pictures, I realized that I am a passionate lover of beige, an admirer of green, and as a, full revelation, in love with the combination of blue, white and red. You remember, perhaps, THIS post in which I also referred to this color palette. I believe that the main advantage of this color combination is in its independence of the seasons.
As I have repeatedly pointed out, playing with classic and a little sharper pieces, is one of my favorite fashion disciplines, which can be easily seen in this post. Strict lines of plaid shirt and white blazer, I broke with ''spiked'' moccasins (one of those pieces which you either adore or despise; I believe it is clear which group I belong to), denim shorts, and a small handbag with a ''newspaper'' print. Simply, I like to mix geeky, boyish looks with a feminine details and chic and seductive overtones.
I hope you will share my affection for this combination...
Until next post, a kiss for all... Yours B.

22
23
28
24a
27
25
wearing: shirt: CORTEFIEL; shorts: STRADIVARIUS; blazer: NEW YORKER
shoes: OASAP.COM; bag: OASAP.COM;

No comments:

Post a Comment